Blynai su kefyru, citrinos žievele ir čija sėklomis

Iš nurodyto kiekio gaunasi dvi keptuvės blynų. Čija sėklas galima keisti aguonomis. Blynai gaunasi nesaldūs, todėl man puikiai prie blynų tinka abrikosų-migdolų desertas.

  • 1 kiaušinis
  • 15 g cukraus
  • 94 ml kefyro
  • 13 g čija sėklų
  • 53 g viso grūdo speltos miltų
  • 1/2 valg. š. citrinos žievelės
  • 1/2 arb. š. kepimo miltelių
  • vanilės ekstrakto (jei mėgstate vanilę)
  • 1 valg. š. aliejaus į tešlą ir 1 valg. š. keptuvei patepti

Gaminimas:

  1. Dubenyje išmaišyti cukrų, miltus ir kepimo miltelius, po to įmaišykite likusius ingredientus.
  2. Blynus kepkite ant vidutinės kaitros, kad blynai spėtų gražiai pasipūsti ir nesudegtų.

Receptas radau www.nidosreceptai.lt

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Google photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s